ADANA / KOZAN - 2 Haziran Ortaokulu

2 Haziran Ortaokulu

Adres
CUMHURİYET MAH. BİÇER SK. 2 HAZIRAN İLKOKULU-ORTAOKULU BLOK NO: 19A KOZAN / ADANA
Vizyon
Misyon
Çağdaş, yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek. HAZİRAN ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
08.20-15.00
İl Merkezine ulaşım kara yolu ile yolcu taşıma minübüsleri ile yapılmaktadır.
Kozan İlçesi 130000 nüfusa sahiptir.
Okulumuz ilçe merkezindedir.Okulumuzun İl Merkezine uzaklığı 70 km´dir.