2 Haziran Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş, yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek. HAZİRAN ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Başarılar:

Saatler: 08.20-15.00
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://2haziranortaokulu.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. BİÇER SK. 2 HAZIRAN İLKOKULU-ORTAOKULU BLOK NO: 19A KOZAN / ADANA

Yerleşim Yeri - Kozan İlçesi 130000 nüfusa sahiptir.

Ulaşım İl Merkezine ulaşım kara yolu ile yolcu taşıma minübüsleri ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.Okulumuzun İl Merkezine uzaklığı 70 km´dir.